Locale Altele
Duminica, 5 Februarie 2023
Dum, 5 Feb 2023
Ritli, Bolba și Ștețca vor antrena echipa Olimpiei
Florin Răchitan  - Marti, 19 Septembrie 2017

Noul staff tehnic al echipei Olimpia Satu Mare a fost anunțat oficial marți dimineața, după ce Comitetul Director al clubului, întrunit luni după-amiază în ședință, a acceptat demisia fostului antrenor Tibor Selymes.

De data aceasta, toți cei trei antrenori care preiau echipa sunt profesioniști născuți în județul Satu Mare, semn că cei din conducerea clubului s-au săturat de experimente cu mercenari.

Astfel, antrenor principal a fost desemnat Ritli Zoltan, el va fi secondat de Mircea Bolba, ambii fiind vechi olimpiști din vremurile de glorie ale echipei, iar antrenorul portarilor va fi Mihai Ștețca, cel care a apărat buturile echipei Oașul din Negrești-Oaș pe vremea când Zoli Ritli i-a fost antrenor, ulterior făcând o carieră frumoasă la mai multe echipe din Liga 1.

Cei trei preiau echipa într-un moment dificil, după cel mai prost debut de campionat din ultimii ani, pe loc retrogradabil în clasament, însă oficialii care se ocupă direct sau indirect de destinele clubului au încredere că Ritli îi va salva, deoarece ”trebuie să fii mare fraier să pici din Liga 2”!

Tags: antrenori  noi  olimpia  
2542 vizite
Distribuie pe