Locale Altele
Luni, 6 Decembrie 2021
Luni, 6 Dec 2021
Satu Mare este din nou capitala scrimei
Florin Răchitan  - Sambata, 10 Februarie 2018

Satu Mare găzduiește în acest week-end cea de-a noua ediție a Cupei Sătmarului - Memorialul ”Ecaterina Stahl” la floretă cadeți feminin, o competiție cu participare internațională, ce constituie etapă a Circuitului European de Cadeți.

La turneul organizat de Federația Română de Scrimă, împreună cu CSM Satu Mare și CS Satu Mare, sunt prezente 79 de sportive din 11 țări din toată lumea, nu doar de pe continentul european.
La deschiderea oficială a competiției ce se desfășoară la sala ”Alexandru Csipler” a fost prezentă și ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, ea urmând să înmâneze și medaliile câștigătorilor.

 „Sunt onorată și extrem de bucuroasă să mă aflu în mijlocul dumneavoastră la startul acestei competiții. Cupa Satu Mare este un concurs foarte important pentru scrima românească și sunt încântată să văd că sunt prezente atât de multe sportive. Le urez mult succes tuturor și felicit organizatorii pentru eforturile depuse pentru ca un astfel de concurs să aibă loc la Satu Mare!” – a declarat ministrul Ioana Bran.
Tags: floreta  feminin  cadeti  turenu  satu mare  
2666 vizite
Distribuie pe