Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Un nou Rally Raid la Satu Mare
Rally Raid Team  - Vineri, 6 Aprilie 2018

In perioada 4 – 6 mai 2018, Satu Mare va gazdui un concurs dedicate celor care iubesc viteza si masinile 4x4.

Cursa Baja - Satu Mare va aduce la start pasionati din intreaga tara, iar echipa care va reprezenta orasul nostrum este formata din pilot Ovidiu Domide si copilot Daniel Nistor, o formula care s-a dovedit a fi castigatoare si in ultima competitive desfasurata la Satu Mare, in anul 2015.

Organizatorii evenimentului sunt cei de la clubul NSM Motorsport, oameni dedicati acestui sport si cu un palmares bogat in domeniu.

Referitor la traseu, deocamdata stim ca probele speciale se vor derula pe drumuri forestiere și drumuri de câmp: în zona Codrului, drumul forestier Sâi - Chilia, drumuri de camp între Homorodul de Mijloc – platoul Medișa, in formă de buclă, pe o lungime totală de circa 300 de kilometri, împreună cu etapele de legătură.

Program: 

04 mai, vineri: închiderea centrului istoric, amenajarea parcului inchis și a expozitiei auto (se va închide tronsonul din fața hotelului Dacia și în fața Catedralei Romano-Catolice, circulația fiind liberă pe partea cealaltă a parcului) sosirea concurenților, start festiv, plecare spre locația superspecialei.  

05 mai, sâmbătă: Expoziție auto, startul spre probele speciale, sosire și premierea sportivilor în Centrul vechi al orașului.

06 mai, duminică: Expoziție auto și diverse activități recreative în Centrul vechi al orașului.

Tags: competitie  rally  raid  satu mare  
2507 vizite
Distribuie pe