Locale Altele
Miercuri, 21 Februarie 2024
Mie, 21 Feb 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Încă o promovare în Liga a III-a pentru Turul Micula
Cristian Tudor  - Miercuri, 17 Iunie 2009

Micula a răsturnat miercuri seara calculele hârtiei și a reușit să câștige barajul pentru Liga a III-a. Echipa pregătită de Milu Petric a învins la limită, scor 2-1, pe Silvania II Șimleu, campioana Sălajului prezentându-se la acest meci cu întregul lot care în urmă cu trei zile promovase la Deva în eșalonul secund.

           

Marius Pop&Co. s-au mobilizat exemplar și i-au anihilat perfect pe Dănilă, Petcuț sau Gavrilescu și au făcut cel mai bun meci al lor în actualul sezon.

„Toată lumea parcă a fost împotriva noastră la acest baraj și totusi am reușit să-l câștigăm. Îi felicit pe băieți pentru dăruire și-i mulțumesc special lui Popan că a forțat și a reintrat pe teren după o pauză de o jumătate de an” - a spus la final, emoționat, antrenorul Milu Petric.

           

Partida a început excelent pentru Micula. Popan a deschis scorul în minutul 14 după o fază confuză în careul lui Cîmpan, iar apoi peste alte 19 minute același Popan a șters mingea cu capul la o centrare venită de la Macho Pop, iar din devierea atacantului sătmărean Tripon a marcat pentru 2-0 dintr-un vole impecabil la vinclu.

           

Silvania domină teritorial, dar ocaziile clare lipsesc la poarta lui Gorbe si la pauza Micula avea un avantaj linistitor de două goluri.

           

În partea secundă Șimleul presează, dar Puți și Gavrilescu în minutele 61 și 65 ratează incredibil, Popan imitându-i la poarta cealaltă în minutele 71 și 72.

 

Apoi dintr-o fază ce nu anunța mare pericol la poarta lui Gorbe, Gavrilescu profită de indecizia lui Vădan și scoate excelent la 8m pentru Puți, care cu latul reduce din diferență, 2-1 în minutul 81. Finalul îi găseşte pe miculeni masați în propriul careu, dar centrările lui Petcuț sau Puți nu-și ating ținta și Turul bifează a doua promovare în decurs de doi ani!

           

„Să sperăm că vom face față și în eșalonul 3, pentru că avem promisiuni că vom fi sprijiniți și de Consiliul Județean. Îi felicit pe antrenorii Petric și Șoimoșan și pe băieți. E o performanță la care am visat încă din iarnă când am venit de la Ardud la Micula” - a spus președintele Sălăjan de la Turul.

           

La partida jucată pe Stadionul Municipal din Marghita au asistat 200 de spectatori, dintre care jumătate au venit de la Micula.

           

Arbitraj foarte bun al trio-ului Florin Marcu - Dorin Mudura - Iulius Timar din Oradea.

 

TURUL: Gorbe - Vădan, Șandor, Negrean, Lung - Tripon, Ignat – min. 56 Mare G, Pop M, Mare M. – min. 90 Birta, Popan – min. 77 Berci, Maxim.

Tags: turul micula  promovare  liga 3  
2472 vizite
Distribuie pe