Locale Altele
Sambata, 8 Mai 2021
Sam, 8 Mai 2021
Victorie categorică a handbaliştilor sătmăreni
Cristian Tudor  - Duminica, 14 Septembrie 2008

Start lansat al echipei de handbal CSM Satu Mare în noua ediţie de campionat, cu o victorie categorică obţinută la Extrem Baia Mare, scor final 48-26, la pauză 24-12 pentru elevii antrenorilor Ioan Palko şi Nicolae Istrate.
 
Disputat după un meci de Ligă, între Minaur şi Steaua, câştigat de gazde în uralele a peste 2.500 de spectatori plătitori de bilete (inclusiv primarul Anghel a achitat 7 lei la intrare), jocul echipei noastre a fost unul foarte bun, însă e drept că adversarul a fost mult sub nivelul formaţiei sătmărene.

Palko a trimis în teren o formulă cu totul nouă, cu Teremi în poartă şi Olah Janos, Savlovschi, Nagy, Mateş, Birtalan şi Ferenţ la primul atac, formulă care s-a regăsit în teren aproape 10 minute, când scorul era 10-3. A fost apoi 18-7 în min. 20, cu câteva reuşite de spectacol ale lui Nagy şi Birtalan, precum şi intervenţii bune în poartă la Teremi, pentru ca la pauză să fie 24-12. Şi în partea a doua, jocul a fost la discreţia sătmărenilor, despre care inclusiv Ioan Gherhart a spus că au valoare şi ar fi putut la rândul lor să învingă sâmbătă pe Steaua. Cel mai bun jucător de pe teren a fost Istvan Nagy, declarat în unanimitate omul meciului, dar se poate spune că toată echipa a jucat bine, scorul final fiind 48-26 pentru sătmăreni.

Pentru CSM au jucat: Teremi, Cioroiu, Costea, Olah Janos 6, Ardelean 2, Nagy 12, Kopcsak, Ferenţ 7, Szepesi 3, Mateş 3, Olah Barna 1, Birtalan 5, Savlovschi 6, Varga 3. De la gazde cele mai multe reuşite I-au aparţinut lui Duma, marcatorul a opt goluri.

Rezultatele etapei:

“U” 2 Cluj – Potaisa Turda 42-32 (21-15)

HCM Făgăraş – HC 2 Odorhei 38-35 (21-15)

Naţional Sighişoara – HCM Bistriţa 28-40 (14-16)

Extrem – CSM Satu Mare 26-48 (12-24)

CSM Sebeş a stat.

Sătmărenii vor sta în etapa a doua, pentru ca în runda a treia să primească pe teren propriu pe HCM Bistriţa, principala contracandidată în lupta pentru promovarea în Liga Naţională. Fosta echipă a lui Ioan Palko a reuşit să câştige fără probleme la Sighişoara şi se anunţă a fi un adversar dificil, însă tehnicienii sătmăreni au la dispoziţie două săptămâni pentru a pregăti jocul, având la dispoziţie şi o casetă video cu un meci de pregătire din această vară.

Tags: csm  extrem baia mare  handbal  
2033 vizite
Distribuie pe