Locale Altele
Miercuri, 1 Februarie 2023
Mie, 1 Feb 2023
Adrian Pop a luat Cupa României la spadă
Cristian Tudor  - Vineri, 26 Iunie 2009

Scrima sătmăreană a mai cucerit un trofeu vineri la Constanța. Liderul echipei CS Satu Mare, Adrian Pop a câștigat Cupa României după un turneu în care n-a avut prea multe emoţii, iar în finală și-a învins marele rival de la Crişul Oradea, pe Nyisztor Alexandru, cu 15-13.

           

După această victorie, spadasinul antrenat de Csiszar Francisc se va deplasa la Belgrad, unde săptămâna viitoare va participa la Campionatele Mondiale Universitare.

 

“Suntem foarte mulțumiți de rezultatele obținute și sper ca atât Adrian Pop, cât și Simona Deac, care vor reprezenta Universitatea de Vest “Vasile Goldiș”, să se întoarcă cu medalii de la Mondialele Universitare de la Belgrad. Legat de Cupa României, sigur că puteam chiar obține două medalii dacă Andy Langenbacher nu pierdea greu finala mică în fața lui Arkosi” -  spune antrenorul Csiszar Francisc.

           

De remarcat că și în sferturi Tardi Zoltan a cedat la limită, 14-15, în fața medaliatului cu bronz, Arkosi Bertalan, iar Nagy Lehel, tot de la CS Satu Mare, a fost învins în sferturi de colegul său, Andy Langenbacher, 14-15.

           

Tot de la CS Satu Mare, Tardi Zsolt a terminat pe 17, Tardi Otto pe 26, iar Adrian Szilagyi pe 31, după ce a avut ghinionul de a-l întâlni în 16-imi pe Adi Pop.

Tags: adrian pop  scrima  cupa romaniei  
2596 vizite
Distribuie pe