Locale Altele
Sambata, 3 Decembrie 2022
Sam, 3 Dec 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mani Gyenes, pe locul II la Romania Extreme Adventure
Cristian Tudor  - Marti, 30 Iunie 2009

Adrenalina si-a spus cuvantul in primele doua zile din munti ale editiei din 2009 a Romania Extreme Adventure, insa ploaia torentiala cazuta duminică seara și în noaptea ce a urmat a făcut ca ziua de luni să fie una liberă, de odihnă.

           

Programata initial pentru miercuri, dupa trei zile in munti, ziua de odihna a fost bine primita de concurenti, mai ales ca luni au ajuns in tabara si piloti care au fost nevoiti sa lipseasca 24 de ore. Echipajul s-a ratacit si in loc sa ajunga in tabara din Masivul Penteleu, pe drumul indicat pe GPS, a ajuns in Focsani. Desi au avut ghinion la capitolul navigatie, cei doi vor reveni in concurs.

 

Surpriza Marton Szilveszter

           

„Copilul teribil al enduro-ului romanesc” - cum i se spune lui Marton, nu a fost ferit nici el de probleme cu GPS-ul si in a doua zi din munti a fost nevoit sa mearga 10 km fara sa aiba navigatie pe GPS. Desi s-a descurcat si a mers pe traseu dupa urme, a pierdut foarte mult timp si se afla pe locul 8 in clasamentul Moto Extrem.

           

Oricum, pentru pilotul satmarean Romanian Extreme Adventure a inceput bine, avand in vedere ca a obtinut locul II la trial. Dupa ziua de odihna, Marton spera sa nu mai aiba ghinion si sa ii functioneze GPS-ul, avand in vedere ca mai sunt trei zile de concurs si poate recupera foarte mult, fiind chiar unul dintre candidatii la podium.

           

Din fericire, Mani Gyenes a reușit să treacă peste toate problemele acestui start nebun de la Buzău și după două etape e pe poziția a doua a clasamentului general la clasa Moto Extrem.

Tags: mani gyenes  romania  extreme  adventure  
1731 vizite
Distribuie pe