Locale Altele
Duminica, 1 August 2021
Dum, 1 Aug 2021
Cantonament și competiție în Austria pentru minijudoka de la CSM Satu Mare
SM Online  - Duminica, 26 August 2018

În cursul săptămânii trecute, un contingent de patru minijudoka ai CSM Satu Mare, compus din Haosi Anna, Dragoș Pascu, Reinegger András  și Jeromos Álmos, conduși de antrenorul/profesor Gergely Attila, au participat la un stagiu de pregătire organizat în localitatea Mondsee din Austria.

La tabără au participat copii sosiți din Ungaria, Italia, România, Bulgaria, Germania,  precum și din țara organizatoare.

Pe lângă cele două antrenamente zilnice, participanții au beneficiat de un program de recreere cu activități precum alpinism, croazieră cu vaporul pe Lacul Mondsee, vizită la Aquaparc sau răcorire pe terenul sportiv sub jeturile tunului de apă al pompierilor locali.

Tabăra a luat sfârșit cu o competiție în care Haosi Anna și Dragoș Pascu au ieșit pe locul 2 la categoria de vârstă U/9 la categoriile de greutate 30 și la 27 kg,  în timp ce Reinegger András și Jeromos Álmos, concurând la U/11 la 30 respectiv 34 kg, și-au adjudecat medaliile de bronz.

Tabăra cu 290 de participanți a fost a doua ca mărime în Austria, după tabăra pentru olimpici de la Mittersill. Gergely Attila mulțumește părinților si sponsorului pentru asigurarea costurilor de deplasare și cantonament.

Tags: minijudoka  csm  cantonament  austria  
2505 vizite
Distribuie pe