Locale Altele
Miercuri, 1 Februarie 2023
Mie, 1 Feb 2023
Aur pentru Amalia Tătăran la Naționalele de spadă U15
Cristian Tudor  - Luni, 15 Septembrie 2008

Spadasinele de la CS Satu Mare au dominat clar Campionatele Naționale rezervate junioarelor U15 de la Craiova. Considerată pe bună dreptate ca fiind cea mai valoroasă dintre junioarele pīnă la 15 ani, Amalia Tătăran a reușit o nouă victorie.
 
Sportiva antrenată de Csiszar Francisc a cī
știgat fără probleme concursul individual de sīmbătă, iar a doua zi și-a trecut īn cont o nouă medalie de aur īn concursul pe echipe.


„Sunt foarte mul
țumit de evoluția fetelor. Am luat aurul pe echipe și e bine de știut că și anul viitor vom ataca īn aceeași formulă Naționalele speranțelor, așa că vom domina īncă un sezon această categorie de vīrstă”, spune antrenorul Csiszar Francisc de la CS Satu Mare.

De remarcat că la individual, pe līngă aurul Amaliei Tătăran, sătmărencele au luat și bronzul prin Greta Vereș.


Īn concursul pe echipe, CS Satu Mare a īnvins īn finală, scor 45-25, pe CSS I Craiova.

CS Satu Mare: Amalia Tătăran, Greta Veres, Evelin Stepper, Oana Drăgușin si Bianca Orosz.

De marti, floretiștii sătmăreni īncep asaltul spre medalii. Īntre 2-4 octombrie, spadasinii sătmăreni vor participa la Naționalele seniorilor cu patru sportivi calificați pe tabloul de 16 la individual și cu șanse la medalie cu echipa CS-UVVG.


Antrenorul Francisc Csiszar face selectie la spada, zilnic intre orele 17.00-20.00, pentru copii intre 8 si 12 ani, la Sala de scrima Alexandru Csipler din Satu Mare.Informa
ții la tel: 0744-784.020.

Tags: amalia tataran  spada  scrima  
3273 vizite
Distribuie pe