Locale Altele
Luni, 29 Noiembrie 2021
Luni, 29 Nov 2021
Sentierri Satu Mare, vicecampioană mondială la futsal
Veronica Bretan  - Vineri, 12 Octombrie 2018

În perioada 8-12 octombrie, în Olanda s-a desfășurat cel mai mare turneu de fotbal din lume destinat exclusiv angajaților de stat (World Police Indoor Soccer Tournament).

Ediția din acest an a turneului internațional de fotbal în sală (futsal) pentru angajații statului a adunat la start 200 de echipe din 54 de țări, iar din județul Satu Mare au participat două echipe: Dinamo MSM care a jucat la categoria seniori și Sentierri Satu Mare categoria bărbați (men’s).

Turneul s-a desfășurat în șase săli sportive din Eibergen, Groenlo și Lichtenvoorde (Olanda) la următoarele categorii: bărbați (men’s), femei (women), bărbați 35+ (men’s 35+), bărbați 45+ (seniori).

Echipele au jucat în format 5 contra 5, iar cele două reprezentative ale județului nostru s-au descurcat foarte bine.

Cei de la Dinamo MSM s-au clasat pe locul 9, fiind eliminați în fazele finale de vicecampioana mondială, PSK Sofia Bulgaria.

În schimb Sentierri a avut un parcurs excelent fiind neînvinsă. Până în finală nici o echipă nu i-a putut învinge, câștigând șapte meciuri în grupă și cinci meciuri eliminatorii.

În finala mare au întâlnit reprezentanta Bielorrusiei, MIA OF Belarus, multipla campionaă mondială care i-a învins și astfel, Sentierri Satu Mare a devenit vicecampioană mondială la futsal.


Tags: sentierri  vicecampioana mondiala  futsal  
3111 vizite
Distribuie pe
Cucu
Cam ce treaba are Sentierri cu un turneu de fotbal dedicat politistilor?
2018-10-12 20:49:10