Locale Altele
Sambata, 9 Decembrie 2023
Sam, 9 Dec 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Noa, n-o ieșit jmekeria! Echipa de baschet CSM Satu Mare îl dă afară pe antrenor după două etape.
Florin Răchitan  - Marti, 16 Octombrie 2018

Se pare că sătmăreanca Flavia Ferenczi, care nu a avut loc în echipa de ”vedete” cu salarii umflate de la CSM Satu Mare, a pus capăt, cel puțin deocamdată, unui business care nu mirosea bine de la bun început.

După doar două etape de campionat, conducerea CSM Satu Mare a anunțat pe Facebook despărțirea de antrenorul principal Marius Dobă, adus în condiții ”misterioase” de la Târgoviște.

Adică nimeni nu înțelegea ce caută aici, în condițiile în care ultima dată a condus ca antrenor o echipă de copii, cu care a făcut doar figurație în urmă cu mai mult de un deceniu. E adevărat, în sezonul trecut a bifat niște ”performanțe” în competiții cu taxă de participare obligatorie, dar toată lumea știa că Sepsi va ieși campioană.

Clubul sătmărean a fost învins săptămâna trecută de echipa din Brașov, din care face parte și sătmăreanca Flavia Ferenczi, în care, potrivit declarațiilor antrenorului lor principal, întregul lot ia cam cât salariile a două jucătoare din Satu Mare.

Potrivit postării pe Facebook a conducerii CSM, locul lui Marius Dobă va fi luat de secundul său, Octavian Boian, adus tot de la Târgoviște și tot fără experiență în postura de antrenor.

Între timp, se pare că antrenorul anterior, adus fix din Portugalia cam pe aceleași criterii și dat afară cam în aceleași condiții, a scos deja vreo 50.000 de euro în tribunal de la echipa sătmăreană. Adică de la fraeri contribuabili. Urmează, probabil, procesul cu Marius Dobă ;))

Tags: demitere  antrenor  doba  csm  satu mare  
2553 vizite
Distribuie pe