Locale Altele
Duminica, 3 Martie 2024
Dum, 3 Mar 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Marton Szilveszter, lider in Campionatul Est European de Enduro
Cristian Tudor  - Marti, 21 Iulie 2009

La sfârșitul săptămânii trecute, pe circuitul de enduro de la Lazarea - jud. Harghita, s-a desfasurat cea de a treia etapă din actualul sezon al Campionatului Est European de Enduro.

           

Sătmăreanul Marton Szilveszter s-a impus la categoria E1 și a devenit astfel si lider al clasamentului general.

           

Cu doar cateva zile inaintea aniversarii celor 18 ani ai sai, Marton Szilveszter a reusit sa preia sefia clasamentului general al categoriei E1 – cea rezervata motocicletelor cu cilindree de pana la 125 cmc in 2 timpi si de 250 cmc in 4 timpi – dupa ce a castigat etapa de la Lazarea.

 

Satmareanul s-a impus si in clasamentul national, nu doar in cel al Campionatului Est European si va concura in acest weekend la cea de a doua etapa din Campionatul National de Enduro.


Marton Szilveszter:
“A fost un weekend foarte bun pentru mine si ma bucur ca am reusit sa ajung pe local 1 la general in Campionatul Est European sau Balcanic, cum mai este cunoscut. Pana la finalul acestui sezon, mai avem de concurat in doua etape, este vorba de cea din Macedonia si de cea din Bulgaria si sper ca voi reusi sa raman pe primul loc. In paralel cu acest Campionat Est European concurez si in Campionatul National de Enduro, Lazarea fiind etapa comuna, iar in acest weekend urmeaza sa iau startul la cea de a doua etapa din campionatul national – evenimentul se desfasoara pe circuitul de la Zarnesti.”

Tags: marton szilvester  enduro  campionat  
2086 vizite
Distribuie pe