Locale Altele
Sambata, 22 Ianuarie 2022
Sam, 22 Ian 2022
Sentierri Satu Mare, locul 3 la Turneul de Minifotbal din Sankt Petersburg
Veronica Bretan  - Marti, 26 Februarie 2019

Echipa sătmăreană de minifotbal, Sentierri a participat, în perioada 20-22 februarie, la cea de-a 25-a ediție a Turneului de Minifotbal organizat în Sankt Petersburg, Rusia, în memoria pompierilor căzuți la datorie în timpul misiunilor.

La competiție au participat 16 echipe de minifotbal cu renume din Rusia, Belarus, Finlanda și Suedia. Menționăm faptul că este prima dată în 25 de ani când participă o echipă din România la acest turneu.

Campionatul s-a desfășurat după regulile mondiale de minifotbal în sala, pe ternuri de iarbă sintetice și pe tartan.

Sentierri s-a calificat din prima fază a grupelor în grupa finalistelor după ce a învins cu 1-0 echipa Ministerului Afacerilor Interne din Severidvinsk, au remizat (1-1) cu Academia de Pompieri din Sankt Petersburg și au pierdut cu 3-0 împotriva echipei Departamentului de Pompieri din Petersburg.

În fazele eliminatorii, sătmărenii de la Sentierri au învins cu 1-0 formația GKU Lenoblpozhpas, iar în semifinale au fost învinși cu 3-1 de echipa Serviciului Federal al Grănicerilor din Pskov.

Sătmărenii au ajuns în finala mică unde au învins cu 2-1 pe pompierii finlandezi din orașul Turku, astfel că au încheiat turneul pe locul 3. Trofeul a rămas pentru a cincea oară consecutiv în Sankt Petersburg la Departamentul de Pompieri.

Sentierri Satu Mare: Ligovsky Alex – portar, Adrian Farcău, Flaviu Pișcoran, Cristian Dragoș, Călin Laza , Daniel Feier, Viorel Pișcoran, Alin Merce, Manuel Mureșan, Daniel Ban.

 

Tags: sentierri  turneu  miniftbal  sankt petersburg  
2690 vizite
Distribuie pe