Locale Altele
Marti, 9 August 2022
Marti, 9 Aug 2022
Sute de judoka vor concura la Satu Mare la finala Campionatului Național de Judo copii
Veronica Bretan  - Miercuri, 27 Martie 2019

Sâmbătă și duminică municipiul Satu Mare va fi, pentru a doua oară, gazda finalei Campionatului Național de Judo Individual copii U14 și U16.

În competiție s-au înscris 700 de sportivi de la peste 60 de cluburi din țară, iar din Satu Mare vor concura 13 sportivi la categoria U14: Câmpan Paul (42 kg), Tar Emanuel (42 kg), Adina Micaș (+ 63 kg), Carina Pașca, Giulia Pașca (32 kg), Rareș Pașca (34 kg) și Dragoș Polgar (38 kg).

Antrenorul Marian Halas a declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că această competiție se organizează în orașul nostru deoarece „Federația a fost mulțumită de organizarea de anul trecut și am primit și anul acesta o organizare și cu siguranță dacă va ieși bine această competiție vom primii și alte competiții mai mari în anii ce urmează. Vreau să mulțumesc pe această cale celor care au fot alături de noi la organziarea acestei competiții CSM Satu Mare, CS Fușle Security, Federația Română de Judo și sponsorii.”

Competiția se va desfășura pe parcursul a două zile la masculin și feminin, pe patru suprafețe de luptă. Sâmbătă 30 martie, va avea loc finala U14, iar duminică finala U16, iar în ambele zile startul se dă la ora 9.00.

Printre cei 40 de arbitrii se numără și cinci arbitrii sătmăreni, este vorba de Ramona Igna și Vasile Fușle – arbitrii continentali, Ghergheli Attila, Ovidiu Pop și Florin Fușle – arbitrii naționali.

Tags: judo  campionat national  copii  satu mare  
2564 vizite
Distribuie pe