Locale Altele
Duminica, 14 Aprilie 2024
Dum, 14 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Primul amical, prima victorie pentru CSM la handbal
Cristian Tudor  - Sambata, 1 August 2009

Reveniți acasă după un cantonament de opt zile la Ocna Șugatag, handbaliștii de la CSM și-au început vineri seria meciurilor de verificare.

Elevii antrenorilor Palko și Istrate au întâlnit într-o dublă amicală pe CSM Oradea, formație ce a retrogradat sezonul trecut din prima ligă.

           

În prima partidă jucată dimineața de la ora 11, CSM Satu Mare s-a impus, scor 39-33, iar noile achiziții par să-l fi mulțumit pe directorul tehnic, Ioan Palko: „Noi abia am revenit din cantonament și nu am făcut decât nişte antrenamente cu mingea, așa că mă așteptam să intrăm mai greu în meci. Dar băieții au dovedit că stau bine din punct de vedere fizic și în repriza a doua i-am dominat clar. Sârbii Bursac și Savic au lăsat o primă impresie bună și cred că am făcut o achiziție bună aducându-i la Satu Mare”.

           

În prima repriză orădenii au profitat de lipsa de omogenitate a echipei noastre și au dominat ostilitățile. La mijlocul reprizei, oaspeții aveau 10-7 și abia în ultimele patru minute Surducan și colegii au reușit să revină în meci.

La vestiare s-a intrat cu 20-16 pentru Satu Mare, iar în partea secundă diferența a crescut chiar la zece goluri în minutul 50, pentru ca pe final ai noștri să schimbe garnitura și s-o lase mai moale...

 

„E bine că am câștigat. O victorie de moral, cum se spune. Ne așteaptă alte partide de verificare, iar în formă maximă sper să ajungem luna viitoare, când vom juca în campionat, pe puncte” - a ținut să precizeze Ioan Palko.

           

În partida a doua, jucată după amiază de la ora 16.30, oboseala și-a spus cuvântul, iar ritmul meciului a avut de suferit. CSM Satu Mare a câștigat, totuși, scor 34-25.

Tags: amical  oradea  victorie  handbal  
2044 vizite
Distribuie pe