Locale Altele
Duminica, 19 Septembrie 2021
Dum, 19 Sept 2021
Negrești-Oaș găzduiește competiția de fotbal a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar
Primăria Negrești-Oaș  - Vineri, 17 Mai 2019

Orașul Negrești-Oaș găzduiește etapa finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, o competiție la care participă echipele de fotbal ale liceelor din 8 județe.

Deschiderea oficială a Olimpiadei a avut loc vineri la Liceul Teoretic Negrești-Oaș, în prezența primarului Aurelia Fedorca, a inspectorului școlar general adjunct Delia Gavra și a directorului Liceului Teoretic Viorel Bud.

Echipele concurente - Liceul cu Program Sportiv Satu Mare, Liceul cu Program Sportiv Slatina – Olt, Colegiul Național ”Szekely Miko” Sfântu Gheorghe – Covasna, Colegiul Național ”Mihail Kogălniceanu” Galați, Colegiul Național ”Octav Onicescu” București, Liceul Tehnologic ”Matei Corvin” Hunedoara, Liceul Tehnologic Hîrlău - Iași, Liceul Tehnologic ”Doamna Chiajna” - Chiajna - Ilfov – au fost primite de elevii Liceului gazdă cu pâine și sare, iar liceenele îmbrăcate în frumosul port popular oșenesc au făcut primirea pentru fiecare echipă în parte, urându-le bun venit.

În discursul său, primarul Aurelia Fedorca i-a felicitat pe elevi și pe antrenori, deopotrivă, pentru că au ajuns în această fază a competiției și i-a asigurat că Primăria și Consiliul Local Negrești-Oaș susțin performanța și sportul în școală.

”Vreau să știți că în calitatea mea de primar îmi iau foarte în serios misiunea de a moderniza instituțiile de învățământ și de a reactiva domeniul sportului încă din școală. Este modul în care ne construim sigur viitorul. Primul lucru care te învaţă sportul este să fii perseverent. Vom admira şi respecta învingătorii şi vom fi alături de învinşi, pentru că fără ei, învingători şi învinşi, nu ar exista ideea de competiţie” – a declarat primarul Aurelia Fedorca.

Competiția se desfășoară pe parcursul a trei zile, urmând ca duminică să fie premiați câștigătorii.

Tags: olimpiada  nationala  fotbal  negresti-oas  
2282 vizite
Distribuie pe