Locale Altele
Duminica, 26 Martie 2023
Dum, 26 Mar 2023
S-a dat startul Campionatului Klausenburg Retro Racing
Veronica Bretan  - Sambata, 18 Mai 2019

S-a dat startul celei de-a XI-a ediții a Campionatului Național Klausenburg Retro Racing care se desfășoară în acest week-end la Satu Mare, mai exact în Piața Libertății.

La această competiție s-au înscris 43 de concurenți atât din Satu Mare, cât și din Ploiești, Sighișoara, Oradea, Mureș, Bacău. La startul festiv de astăzi, fiecare concurent și-a prezentat „bijuteria” pe patru roți pe care abia așteaptă să o pună la treabă.


Organizatorii le-au făcut sătmărenilor și o surpriză, iar la ceremonia startului festiv a venit și rider-ul sătmărean Many Gyenes. Cu toate că este pasionat și el de mașinile vechi, astăzi a venit cu motocicleta cu care a concurat la Raliul Dakar, un KTM 450. „Întotdeauna mi-au plăcut mașinile. De mic eu am făcut karting, 11 ani, după care m-am urcat pe motocicletă. Aș fi concurat și eu, dar din păcate mașina pe care mi-am achiziționat-o, un Mercedes C300 încă nu e gata și probabil la următoarea ediție care va avea loc aici la Satu Mare voi participa cu siguranță.”

Tot în cadrul festivității de astăzi s-a lansat oficial și noul BMW Seria 3 Sedan.
Manșele de concurs vor defășura duminică începând cu ora 10.00 când vor avea loc manșele de recunoaștere, iar apoi de la 12.30 se va da startul manșelor cronometrate.

Tags: retro race  klausenburg  campionat national  start festiv  
2600 vizite
Distribuie pe