Locale Altele
Miercuri, 26 Ianuarie 2022
Mie, 26 Ian 2022
O nouă ediție Polipol Fit-Day
Polipol Mobila Foieni  - Miercuri, 5 Iunie 2019

După succesul de anul trecut, POLIPOL Mobila Foieni organizeaza și în 2019 evenimentul sportiv FIT-DAY, la care sunt așteptați să se înscrie cât mai mulți sătmăreni dornici de puțină mișcare sub atenta supraveghere a celor mai buni instructori și antrenori din județ.

Anul acesta, locul desfășurării evenimentului va fi in Parcul Dendrologic Carei, unde vă asteptăm să participați la diverse programe sportive, pentru a ne face dupa-masa mai activă. 

În cadrul FIT-DAY 2019 se vor organiza urmatoarele competitii: campionat de fotbal, campionat de baschet, campionat de handbal, campionat de tenis de masă (ping-pong). Pe lângă acestea, vă veți putea energiza și tonifia cu zumba și alte activități cardio, TRX, tabata, cycling (bicicletă indoor), respectiv, vă puteți încerca rezistența la crossul POLIPOL 2019.

La fel ca în anul anterior, și anul acesta evenimentul are un scop caritabil. Ne dorim ca anul acesta să ajutăm două familii ai căror copii au nevoie de sprijin pentru tratamentele pe care le urmează.

Cei care doresc să participe la campionate sunt rugați să se înscrie completând acest formular -> https://forms.gle/7UG5KK7mEJWMGEr36 , pe pagina de Facebook a companiei sub forma unui mesaj https://facebook.com/polipolmobila/ sau la numărul de telefon 0261-805-623. Pentru mai multe infomații urmăriți pagina noastră de Facebook.
2959 vizite
Distribuie pe