Locale Altele
Joi, 6 Mai 2021
Joi, 6 Mai 2021
Luptătorii de la Friend’s Gym au avut o evoluție bună în cadrul Galei de kickboxing „Cupa MediașuluI”
Veronica Bretan  - Luni, 16 Septembrie 2019

Sâmbătă, la Mediaș, a avut loc cea de-a II-a ediție a galei „Cupa Mediașului” la kikboxing în cadrul căreia au participat și sportivii sătmăreni de la Friend’s Gym.

Unul dintre cele mai importante meciuri a fost a lui Valentin Sachelaru l-a avut ca adversar pe brașoveanul Vali Cătău de la Super Pro Brașov ( -75kg) și a câștigat meciul la decizie.

„Aș vrea să-i mulțumesc soției mele pentru răbdare și întelegere, familiei mele, șefilor și colegilor de la serviciu pentru susținere și înțelegere și nu în ultimul rând familiei Friend"s Gym și colegului și antrenorului meu Anghel Cardoș cu care zi de zi încercăm sa fim mai buni. Aș vrea sa îi urez baftă pe duminică 22 septembrie si lui Anghel Cardos care va lupta în cadrul galei"COLOSSEUM TOURNAMENT”, a declarat Valentin Sachelaru.

În cadrul galei au mai luptat și Flaviu Oiegaș și Luca Chermeș care au pierdut, dar o evoluție mai bună au avut-o sportivii amatori Török Rafael și Nicu Stan care și-au făcut KO adversarii Marius Gunesch ( Kudokai Sibiu), respectiv Roșu Sergiu (BDF Târgu Mureș), Tout Bogdan a luptat pentru a doua oară în ring și a pierdut la decizie la ctg. 65 kg,iar juniorul echipei Friend’s Gym,Marta Raul a pierdut la decizie.

Tags: valentin sachelaru  friends gym  cupa mediasului  
5255 vizite
Distribuie pe