Locale Altele
Duminica, 16 Mai 2021
Dum, 16 Mai 2021
Luptătorul Anghel Cardoș va reprezenta Satu Mare la Gala Colloseum Tournament
Veronica Bretan  - Vineri, 20 Septembrie 2019

Se anunță o gală incendiară duminică la Oradea în cadrul celei de-a XV-a ediții a „Galei Colosseum Tournament” , unde, Satu Mare va fi reprezentat de luptătorul Anghel Cardoș. Acesta este nelipsit de la galele mari organizate atât în țară, cât și în străinătate.

Anghel îl va avea ca adversar într-un super fight la categoria 72 kg pe reguli de K1, pe Alexandru Voicu de la Club Dacia Martial Arts Ploiești.

„Mă simt pregătit atât fizic, cât și mental. Am avut parte de o pregătire bună care a decurs bine și sunt foarte motivat, mai ales că vin după un meci pierdut și mai ales că îl voi întâlni pe omul promoterului și știu că trebuie să trec prin el și la propriu și la figurat pentru a putea fi declarat câștigător. Nu vreau să vorbesc mai multe pentru că „Vorba multă, sărăcia omuluI”.”, a declarat Anghel.

Având în vedere distanța mică între Satu Mare și Oradea, Cardoș îi așteaptă pe sătmăreni să fie prezenți în Sala Polivalentă pentru a-l susține direct, nu doar din fața televizoarelor.

Pe această cale, Cardoș aduce mulțumiri echipei Friend’s Gym și „celor care cred în mine și îmi sunt alături la bine și rău, Pure Furniture, Olivex Software, Sermis Electronic.”

Meciul va fi transmis, duminică, 22 septembrie, de  la ora 20.00 la Digi4.

Tags: anghel cardos  k1  colosseum tournament  oradea  
5658 vizite
Distribuie pe