Locale Altele
Joi, 19 Mai 2022
Joi, 19 Mai 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mani Gyenes, pe podium după două etape în Red Bull Romaniacs
Cristian Tudor  - Marti, 18 August 2009

Catalanul Xavier Galindo, care se afla pentru prima data la Red Bull Romaniacs, a fost cel mai rapid in ziua a doua a raliului hard enduro, reusind sa ii devanseze pe Cyril Despres si Chris Birch, rideri mult mai obisnuiti cu muntii Carpati.

Cu doua zile inainte de finis, Xavier Galindo conduce in clasamentul general, fiind la cateva secunde de Cyril Despres si Andreas Lettenblichler.

Practic, in clasamentul general al clasei Pro, primii trei rideri sunt in acelasi minut: Xavier Galindo11.45.23, Andreas Lettenblicher 11.45.46 si Cyril Despres, care a parcurs traseul primelor doua zile in 11.45.47.

 

Dupa ziua in care trecerea prin Parang a mutat caravana Red Bull Romaniacs din Sibiu in Petrosani, bilantul in ceea ce ii priveste pe concurentii romani este unul pozitiv.

Chiar daca una din echipele favorite la podium la Expert Team, Vectra Racing, s-a retras din concurs din cauza faptului ca unul din membri si-a fracturat mana, Romania pastreaza sanse reale la podiumul final. Astfel, Romeo Dunca si Francois Vulliet, echipa franco-romana din Timisoara, a terminat ziua a doua cu un meritat loc secund si se afla pentru moment pe locul trei in clasamentul general.

           

Sătmăreanul Mani Gyenes a avut cel de-al treilea timp in proba a doua, insa se afla pe locul doi in clasamentul general de la Experti Single, avand mari sanse sa ramna pe podium pana la final.

Tags: mani gyenes  red bull romaniacs  
1873 vizite
Distribuie pe