Locale Altele
Miercuri, 19 Mai 2021
Mie, 19 Mai 2021
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Juniorul Satu Mare s-a calificat în finala Trofeului Sătmarului
Cristian Tudor  - Joi, 3 Septembrie 2009

Agitaţie mare în aceste zile la stadionul Someşul. Trofeul Sătmarului a repopulat arena, copiii, antrenorii și părinții bucurându-se împreună de această mică sărbătoare a piticilor născuți în 1999.

           

Cele zece echipe participante au fost împărțite de organizatorii de la Asociaţia Judeţeană de Fotbal în două grupe, iar câștigătoarele își vor disputa finala vineri, de la ora 12.20.

 

„Ne bucurăm că am găsit înțelegere și Primăria ne-a sprijinit în organizarea acestei competiții. E foarte important pentru acești copii să joace cât mai multe partide la această vârstă” - spune Tibi Csik, preşedintele Comisiei de juniori din cadrul AJF.

           

Chiar dacă mai sunt de jucat câteva partide din grupe, se cunoaşte deja numele primei finaliste. AS Juniorul Satu Mare, echipa pregătită de Nelu Donca și Cristi Popa, și-a asigurat primul loc în grupa B după ce a obținut patru victorii în primele două zile, 6-2 cu Xela Baia Mare, 9-0 cu Victoria Carei, 2-0 cu Viitorul Zalău și 5-4 cu Csenger.

 

„Suntem mulțumiți de randamentul copiilor, mai ales că suntem un club nou. Suntem în finală și asta contează foarte mult pentru moralul copiilor” - spune antrenorul Nelu Donca.

           

În cealaltă grupă nu se cunoaște încă echipa calificată în finală. Meciul decisiv se joacă vineri dimineaţa între Șimleu și Olimpia Satu Mare. „Ca să ajungem în finală trebuie să batem Șimleul, egalul îi avantajează pe ei” - spune Tibi Csik, antrenorul piticilor de la Olimpia.

 

De remarcat că din prima grupă fac parte și alte două echipe din județ, Victoria Carei și LPS Satu Mare, din păcate fără șanse de a intra între primele patru clasate.

Tags: pitici  junior  fotbal  
1766 vizite
Distribuie pe