Locale Altele
Marti, 21 Mai 2024
Marti, 21 Mai 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sătmărenii iau medalii pentru alții
Cristian Tudor  - Vineri, 4 Septembrie 2009

Antrenorul Csiszar Francisc de la CS Satu Mare era extrem de supărat vineri seara, după finalele Campionatului Național de spadă pentru seniori de la Oradea.

Tehnicianului sătmărean nu-i venea să creadă că deși finala s-a jucat între doi spadasini sătmăreni, medaliile au plecat la alte cluburi.

           

„Am avut o zi neagră. Pop Adi a pierdut în optimi în fața lui Marius Badea de la Steaua, iar Szilagyi Adrian în fața lui Nyisztor Alexandru. Astfel, clubul nostru a rămas pe dinafara podiumului” - spune necăjit Csiszar, care recunoaște că dacă frații Tardi nu ar fi plecat la Crișul Oradea chiar înaintea acestei competiții, atunci aveam totuși o medalie de argint.

           

„Finala s-a jucat între sătmărenii Nyisztor și Tardi Otto. Nyisztor a câștigat la limită, 15-14. Sper ca băieții să se trezească și măcar cu echipa să scoatem un rezultat mai bun” - a încheiat antrenorul de la CS Satu Mare.

           

Legat de plecările fraților Tardi de la CS Satu Mare la Crișul Oradea, antrenorul Csiszar Francisc a preferat să nu facă niciun comentariu acum, înaintea finalei pe echipe.

Tags: scrima  satmareni  medalii  
2332 vizite
Distribuie pe