Locale Altele
Duminica, 14 Aprilie 2024
Dum, 14 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Liga a III-a: Micula - Bihorul Beiuş 1-3
Cristian Tudor  - Duminica, 6 Septembrie 2009

Turul Micula rămâne fără victorie în actualul sezon din C6. Miculenii s-au văzut depășiți clar sâmbătă, pe teren propriu, de mult mai experimentata formație din Beiuș.

           

Chiar dacă au ratat primele ocazii prin Micaș, Tripon și Maxim, gazdele au cedat rapid inițiativa și bihorenii au pus stăpânire pe joc.

 

Ilaș nimerește bara în minutul 20, pentru ca apoi Balaj să intervină decisiv la șuturile lui Bogdan și Szabo în minutele 22 și 25. Inevitabilul se produce în minutul 32, când Ilaș a deschis scorul cu un vole de la 18 m.

           

Gazdele acuză șocul și mai încasează rapid încă două goluri, Spînoche în minutul 34 şi Szabo în minutul 40 ducând scorul la 3-0 în favoarea Bihorului Beiuș.

           

După pauză, Mihovici înscrie golul de onoare în minutul 47, dar reușita lui avea să fie doar un foc de paie, deoarece până la final miculenii nu reușesc să mai pună presiune la poarta lui Bonta. Mai mult, căpitanul Sandor ia al doilea galben în minutul 83 și-și lasă echipa în inferioritate.

           

„Fără un atacant veritabil e greu să facem față, iar juniorii nici ei nu ne ajută prea mult” - spune necăjit președintele Doboș.

Acesta nu pune la îndoială victoria oaspeților, dar nu s-a sfiit să atace arbitrajul băimăreanului Șuta:

„Au fost mai buni ca noi, recunosc, dar la final arbitrajul a fost unul șmecheresc. Nu spun mai multe” - a declarat Csaba Doboș.

           

Din păcate, marea dezamăgire a venit de la mijlocașul Adrian Micaș, fostul jucător al Șimleului având o evoluție palidă, acesta fiind înlocuit în minutul 34 cu Chifor.

 

Etapa viitoare, Turul Micula va juca vineri la Unirea Ungheni.

Tags: micula  beius  liga III  
1996 vizite
Distribuie pe