Locale Altele
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Mie, 30 Nov 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Premii pentru şahiştii juniori la Cupa Schwaben
Penina Cirţ  - Luni, 7 Septembrie 2009

Şahiştii care au obţinut cele mai bune rezultate la Cupa Schwaben, categoria Grand Prix Junior, ediţia a IV-a, au fost premiaţi duminică după-amiază cu diplome şi cupe. La această categorie au participat copii cu vârste cuprinse între 8 si 12 ani.

 

Rundele de concurs pentru Grand Prix Junior s-au desfăşurat în perioada 3-6 septembrie la Asociaţia Şvabilor Sătmăreni, iar la concurs au participat concurenţi din România, Ungaria şi Ucraina.

 

Copiii care au ocupat locul I la categoria de vârstă 8 ani sunt Varhanioschi Denisa Maria de la Unio Satu Mare şi Cotarlan Codrin de la Sig-Mar Sighetu Marmaţiei, iar la categoria de vârstă 10 ani concurenţii care au primit cupe sunt Rusu Adrian Leontin de la Apollo Satu Mare si Maxim Georgiana Elena de la LPS Satu Mare.

 

La categoria de vârsta 12 ani au urcat pe podium Luca Ioana Sanziana de la Voina Satu Mare şi Mureşan Sergiu Crişan de la Palatul Copiilor din Oradea, aceştia din urmă ocupând şi locurile fruntaşe in clasamentul general.

 

Turneul Open Schwab este organizat de Clubul Voinţa din Satu Mare şi de Direcţia de Sport,  diferiţi sponsori din judeţ acordând sprijin financiar. Turneul se desfăşoară la Asociaţia Şvabilor Sătmăreni de pe strada Vasile Lucaciu din Satu Mare şi continuă în aceste zile cu competiţiile pentru seniori.

Tags: sah  grand prix  juniori  open schwab  
1922 vizite
Distribuie pe