Locale Altele
Sambata, 13 August 2022
Sam, 13 Aug 2022
Start în Campionatul Național de Rally Raid, la Satu Mare
Florin Răchitan  - Sambata, 11 Iulie 2020

Un număr de de 30 de echipaje, din care 11 din străinătate, au luat startul vineri, din Centrul Vechi al municipiului Satu Mare, în prima etapă a ediției din acest an a Campionatului Național de Rally Raid.

Organizatorii evenimentului - NSM Motorsport împreună cu membrii pasionați de acest sport - gazdele etapelor ”TransCarpatic Rally”,”Carpatica Rally Raid”, ”Trofeul Carpatica Rally Raid”, ”Trofeul Paul Badea”, ”Cupa Sătmarului” și ”A-CAR GerBog RallyRaid” – au instalat parcul service în Piața Libertății, unde cei interesați au putut vedea echipajele participante, mașinile de competiție și echipamentele acestora, au asistat la startul festiv, plecarea spre probele speciale.


Tot aici,  mai mulți dealeri au expus mașini noi, pe care cei interesați au avut ocazia să le testeze. Timp de două zile, mașinile parcurg trasee dificile pe drumurile forestiere din județul Satu Mare.

Printre sătmărenii prezenți la eveniment a fost și deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, cea care, în urmă cu doi ani, în calitate de ministru al Tineretului și Sportului, a dat startul ediției de atunci a Rally Raid, iar anul trecut a fost chiar co-pilot la Cupa NSM Carei.

”Știu câtă pasiune și câtă muncă sunt dincolo de motoarele turate, de alinierea la start, de caroseriile spectaculoase. Este o lume cu totul specială, cea a piloților de rally raid și a echipajelor lor – mecanici, co-piloți, ingineri. Îi felicit pe organizatori și le țin pumnii concurenților” – a declarat Ioana Bran.
Tags: rally  raid  ioana bran  
11040 vizite
Distribuie pe