Locale Altele
Marti, 9 August 2022
Marti, 9 Aug 2022
Abonamente și bilete la meciurile CSM
Cristian Tudor  - Marti, 15 Septembrie 2009

Comitetul director al CSM a decis ca începând cu sezonul 2009-2010 atât la meciurile de baschet, cât și la cele de handbal, suporterii să intre în sala LPS pe baza unui bilet sau a unui abonament.

           

„Deși personal n-am vrut să introducem sistemul de intrare cu plată la meciuri, colegii mei au decis că e vorba de un spectacol pe care-l oferă jucătorii și atunci ei trebuie sprijiniți. Sumele sunt mici în comparație cu ce se întâmplă în alte părți, iar cine va opta pentru abonamente va avea și o reducere considerabilă” - spune președintele CSM, Vasile Fogel.

           

Prețul unui bilet de intrare va fi de 5 lei, atât la baschet, cât și la handbal, iar abonamentele vor costa 120 lei pentru meciurile de la o singură disciplină sportivă.

 

"Avem și un abonament de 200 de lei, care include intrarea la toate jocurile handbaliștilor şi baschetbalistelor. Vor fi 13 partide la handbal și, sperăm, 15 la baschet” - a completat Fogel, care a amintit că vor fi mulți sătmăreni care vor dori să vină la toate jocurile și atunci merită să primească un abonament special.

           

Până vinerea viitoare, pe 25 septembrie, când handbaliștii vor juca acasă cu Dinamo în etapa a III-a, președintele Vasile Fogel spune că va fi terminată și tribuna suplimentară, rabatabilă.  

 

„Vom avea cu 200 de locuri în plus în sală. Nu vor fi scaune de plastic, dar se va sta confortabil” - apreciază Fogel. La sală s-au făcut lucrări de cosmetizare, iar suporterii vor putea achiziționa și fulare în culorile clubului, la prețul de 12 lei.

Tags: abonamente  bilete  csm  
1414 vizite
Distribuie pe