Locale Altele
Vineri, 20 Mai 2022
Vin, 20 Mai 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Istvan Kovacs, inclus pe lista FIFA
Cristian Tudor  - Vineri, 25 Septembrie 2009

Comitetul Executiv al FRF a aprobat în ultima şedinţă propunerile Comisiei Centrale a Arbitrilor pentru lista FIFA din 2010, iar în locul lui Sorin Corpodean şi Aurelian Bogaciu, implicaţi în scandaluri de corupţie, au fost puşi pe listă careianul  Istvan Kovacs şi Marius Avram, fiul șefului CCA, Vasile Avram.

           

În ceea ce priveşte locul lăsat liber de asistentul sătmărean Marcel Savaniu, şi el implicat în scandalul de corupţie, pe lista FIFA locul său a fost ocupat de Radu Ghinguleac.

           

De remarcat că arbitrul careian Istvan Kovacs este primul „central” din județul Satu Mare care ajunge după 1980 pe lista FIFA. Ultimul arbitru sătmărean care a oficiat la meciuri internaționale ca central a fost Otto Anderco.

 

„Sunt extrem de bucuros și sper să nu dezamăgesc pe nimeni nici de acum înainte. Nu știu încă ce s-a discutat la conferința de presă de la CCA, doar am aflat că din 2010 voi fi oficial pe lista FIFA” - ne-a spus Istvan Kovacs care se pregătea să plece la Mediaș acolo unde va conduce partida Gaz Metan – Dinamo.

Tags: kovacs istvan  lista  fifa  
1664 vizite
Distribuie pe