Locale Altele
Duminica, 26 Iunie 2022
Dum, 26 Iun 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Dinamo, umilită la Satu Mare
Cristian Tudor  - Vineri, 25 Septembrie 2009

Într-o atmosferă deosebită creată de cei 400 de spectatori care au umplut vineri seara sala Liceului Sportiv, CSM Satu Mare a învins de o manieră categorică pe Dinamo, scor 37-27.

 

Partida ce a contat pentru etapa a III-a a Ligii Naționale a fost dominată clar la toate capitolele de elevii cuplului Palko- Istrate. CSM-ul a arătat ca o adevărată echipă, Teremi a închis poarta, Birtalan a fost principalul marcator cu 12 reușite, Bursac, Savlovschi, Surducan  sau Nagy au închis foarte bine culoarele în apărare și au punctat de câte ori au avut ocazia în atac, iar sătmărenii Mateș și Ardelean au făcut probabil cel mai bun meci al lor de când joacă handbal.

           

De partea cealaltă, Dinamo n-a condus decât o singură dată, 1-0 în secunda 33, după care tinerii lui Eliodor Voica au cedat inițiativa și s-au văzut la final învinși la o diferență de 10 goluri, aceeași cu care Steaua i-a bătut în prima rundă.

 

„Speram la o victorie, dar nu mă așteptam să umilim Dinamo” - a recunoscut la final Ștefan Birtalan, care a ținut să-i dedice victoria tatălui său, care ieri a împlinit 61 de ani.

           

Directorul tehnic Ioan Palko și-a felicitat jucătorii la conferința de presă, dar a ținut să amintească: „N-avem prea mult timp să ne bucurăm. Mergem la Odorhei etapa viitoare și asta ne va readuce cu picioarele pe pământ” - a spus Palko.

           

De partea cealaltă, antrenorul ”câinilor”, Eliodor Voica, și-a găsit cu greu cuvintele la terminarea jocului. „Ce să mai spui după ce iei bătaie la 10 goluri? Ne va fi greu să ne salvăm de la retrogradare dacă vom continua așa” - a declarat Voica.


CSM: Teremi, Pereverzia, Birtalan-12, Surducan-6, Savlovschi-1, Nagy-5, Bursac-2, Ardelean-3, Mateș-6, Olah-1, Varga-1, Alisie.

 

S-au mai jucat în etapa a III-a: HCM Constanta - Universitatea Transilvania Cluj 36-22  și Minaur Baia Mare - UCM Resita 27-29.

Tags: handbal  dinamo  umilire  
1498 vizite
Distribuie pe