Locale Altele
Joi, 6 Octombrie 2022
Joi, 6 Oct 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Fetelor, cuceriţi Europa!!!
Cristian Tudor  - Marti, 29 Septembrie 2009

Cu siguranță 2009 e anul premierelor la CSM Satu Mare. Handbaliștii au debutat deja în Liga Națională, iar în această toamnă și baschetbalistele vor evolua pentru prima dată în istorie într-o cupă europeană.

           

Fetele antrenate de Dan Fleșeriu au fost repartizate în Grupa B a Ligii Central-Europene și vor întâlni medaliatele cu bronz din campionatele Cehiei și Slovaciei.

           

CSM Satu Mare va întâlni pe Brno și Kosice, iar primul meci e programat pe 4 noiembrie în Slovacia.

 

„Vrem o calificare în final-four. Asta înseamnă că trebuie să terminăm pe primele două locuri în grupă și cred că avem valoarea necesară pentru a reuși acest lucru” - a declarat managerul Petru Eleș, care, împreună cu președintele executiv al CSM, Vasile Fogel, a organizat marţi o conferință de presă.

           

„Baschetul feminin e mult mai puternic în Cehia şi Slovacia decât la noi, dar asta nu înseamnă că nu putem să învingem pe Brno sau Kosice. Vom juca din două-n două săptămâni, iar distanțele sunt rezonabile și nici cheltuielile de participare nu sunt mari” - a mai spus Eles.

 

Chiar dacă lipsesc două jucătoare de bază din lot, Monica Ivan și Claudia Pop fiind în Liban, cu Naționala, la Jocurile Francofoniei, CSM-ul își continuă seria meciurilor de pregătire. Joi,  de la ora 17, sătmărencele vor juca acasă cu U Cluj-Napoca, iar vineri și sâmbătă vor întâlni campioana MCM Târgoviște.

 

„Ne-au invitat la Târgoviște şi toate cheltuielile legate de transport, casă și masă sunt suportate de ei. Semn că și-au dorit mult să dispute aceste partide de verificare înaintea începerii campionatului” - a explicat managerul Petru Eleș. Va urma pe 7 octombrie o deplasare la Gyor pentru un meci cu formația locală, participantă în FIBA Europe Cup, iar pe 17 octombrie se va juca meciul din prima etapă a Diviziei A, cu LMK Sfântu Gheorghe, la Satu Mare.

 

Președintele Fogel a declarat că la cele două meciuri de acasă cu Brno și Kosice spectatorii vor putea intra în sală și cu abonamentele.

Tags: csm  baschet  cupa  europa  
1823 vizite
Distribuie pe