Locale Altele
Duminica, 26 Martie 2023
Dum, 26 Mar 2023
Am bătut rău clujencele într-un amical
Cristian Tudor  - Joi, 1 Octombrie 2009

Fără trei dintre jucătoarele de bază, CSM a reușit joi seara să treacă fără probleme de colega de serie din Divizia A, U Cluj-Napoca.

Elevele lui Dan Fleșeriu și-au dominat la toate capitolelele adversarele și la final au câștigat la scor, 78-45.

           

„A picat bine acest joc, căci am putut să lucrăm la câteva scheme exersate până acum doar la antrenamente. Ne-au lipsit Monica Ivan și Claudia Pop, plecate cu lotul național la Jocurile Francofoniei, dar și Laura Drăgoescu, ușor accidentată. Azi nu s-a simțit lipsa lor, dar în campionat va fi altceva în fața unor adversare mai experimentate și mai valoroase” - crede antrenorul Dan Fleșeriu care a folosit toate jucătoarele din lot, inclusiv junioarele provenite de la LPS.

           

De remarcat că clujencele mizează în acest sezon doar pe junioare, în lotul studentelor regăsindu-se și sătmăreanca Flavia Ferenczi. Iar antrenorul de la U e și el sătmărean. „Am plecat cam de mult din Satu Mare, dar am rămas cu sufletul aproape de aceste locuri” - a recunoscut Florin Covaciu, tehnicianul clujencelor.

           

Imediat după terminarea amicalului de joi seara, lotul CSM-ului și-a făcut bagajele și a plecat cu trenul spre Târgoviște. „Vom juca două amicale cu campioana țării. Va fi și meciul de prezentare al lotului lor și ne bucurăm că ne-au invitat” - spune managerul Petru Eleș.

           

Prima partidă se joacă vineri seara la ora 18, iar a doua sâmbătă de la ora 17. Toate cheltuielile legate de deplasarea și cazarea CSM-ului au fost suportate de cei de la Târgoviște.

Tags: amical  baschet  cluj  
1583 vizite
Distribuie pe