Locale Altele
Duminica, 4 Decembrie 2022
Dum, 4 Dec 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Negrești-Oaș a fost în week-end capitala fotbalului școlar românesc
Primăria Negrești-Oaș  - Duminica, 22 Mai 2022

Oraşul Negrești-Oaș a găzduit, la sfârşitul acestei săptămâni, etapa finală a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar 2022 la fotbal pentru băieți din clasele de gimnaziu.

La start s-au aliniat 8 echipe din toată țara: Școala Gimnazială nr. 165, București; Școala Gimnazială nr. 29, Galați; Școala Gimnazială „Turoczi Mozes”, Târgu Secuiesc; Liceul cu program Sportiv Botoșani; Școala Gimnazială „Traian”, Pitești; Școala Gimnazială „Axente Sever”, Aiud; Școala Gimnazială „Mihai Eminescu”, Năsăud; Școala Gimnazială „Anton Pann”, Voluntari.

După patru zile de meciuri disputate într-un exemplar spirit de fair-play și veselie, clasamentul final arată astfel:

𝐋𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐈 - 𝐒̦𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐆𝐢𝐦𝐧𝐚𝐳𝐢𝐚𝐥𝐚̆ „𝐓𝐮𝐫𝐨𝐜𝐳𝐢 𝐌𝐨𝐳𝐞𝐬”, 𝐓𝐚̂𝐫𝐠𝐮 𝐒𝐞𝐜𝐮𝐢𝐞𝐬𝐜

𝐋𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐈𝐈 - 𝐒̦𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐆𝐢𝐦𝐧𝐚𝐳𝐢𝐚𝐥𝐚̆ „𝐓𝐫𝐚𝐢𝐚𝐧”, 𝐏𝐢𝐭𝐞𝐬̦𝐭𝐢

𝐋𝐨𝐜𝐮𝐥 𝐈𝐈𝐈 - 𝐒̦𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐆𝐢𝐦𝐧𝐚𝐳𝐢𝐚𝐥𝐚̆ 𝐧𝐫. 𝟐𝟗, 𝐆𝐚𝐥𝐚𝐭̦𝐢Premiile speciale au fost pentru:

𝗖𝗲𝗹 𝗺𝗮𝗶 𝘁𝗲𝗵𝗻𝗶𝗰 𝗷𝘂𝗰𝗮̆𝘁𝗼𝗿 – 𝗚𝗿𝗶𝗴𝗼𝗿𝗲 𝗗𝗮𝗿𝗶𝘂𝘀 𝗔𝗹𝗲𝘅𝗮𝗻𝗱𝗿𝘂, 𝗦̦𝗰𝗼𝗮𝗹𝗮 𝗚𝗶𝗺𝗻𝗮𝘇𝗶𝗮𝗹𝗮̆ „𝗧𝗿𝗮𝗶𝗮𝗻”, 𝗣𝗶𝘁𝗲𝘀̦𝘁𝗶

𝗖𝗲𝗹 𝗺𝗮𝗶 𝗯𝘂𝗻 𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗿 – 𝗧𝗼𝗮𝗱𝗲𝗿 𝗠𝗮𝗿𝗶𝗼 𝗩𝗮𝗹𝗲𝗻𝘁𝗶𝗻, 𝗦̦𝗰𝗼𝗮𝗹𝗮 𝗚𝗶𝗺𝗻𝗮𝘇𝗶𝗮𝗹𝗮̆ 𝗻𝗿. 𝟮𝟵, 𝗚𝗮𝗹𝗮𝘁̦𝗶

𝗚𝗼𝗹𝗴𝗲𝘁𝗲𝗿 – 𝗩𝗮𝗿𝗴𝗮 𝗡𝗼𝗿𝗯𝗲𝗿𝘁, 𝗦̦𝗰𝗼𝗮𝗹𝗮 𝗚𝗶𝗺𝗻𝗮𝘇𝗶𝗮𝗹𝗮̆ „𝗧𝘂𝗿𝗼𝗰𝘇𝗶 𝗠𝗼𝘇𝗲𝘀”, 𝗧𝗮̂𝗿𝗴𝘂 𝗦𝗲𝗰𝘂𝗶𝗲𝘀𝗰

”Am asistat azi la o finală de excepție și mi-a fost greu să înmănez doar trei cupe, văzând atâta muncă pe teren. Privind acești copii, am certitudinea că viitorul sportului românesc este asigurat, iar acolo unde este muncă sunt și rezultate. Am fost mândri timp de 4 zile să fim capitala fotbalului pentru elevii de la gimnaziu.

Felicit toate echipele participante, toți elevii și pe antrenorii lor, deopotrivă, pentru că au ajuns în această fază a competiției și îi asigur ca voi susține și în continuare performanța și sportul în școală. Primul lucru care te învaţă sportul este să fii perseverent. Vom admira şi respecta învingătorii şi vom fi alături de învinşi, pentru că fără ei, învingători şi învinşi, nu ar exista ideea de competiţie.

Felicitări organizatorilor pentru un eveniment de excepție! Știu că aici au pus umărul o echipă serioasă de cadre didactice și elevi a Liceului Teoretic, care împreună cu toți colegii lor din oraș au făcut ca acest eveniment să fie excepțional” – a declarat primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.

8031 vizite
Distribuie pe