Locale Altele
Duminica, 3 Decembrie 2023
Dum, 3 Dec 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Rally Raid Baja Satu Mare 2022 va lua startul de la Carei
NSM Motorsport  - Marti, 31 Mai 2022

În cadrul unei conferințe de presă organizate la Castelul Karolyi din Carei a fost anunțat luni unul dintre cele mai așteptate evenimente automobilistice din județ.

In perioada 9-11 Iunie va avea loc cursa de rally raid Baja Satu Mare 2022. Evenimentul se desfășoara sub egida FRAS și va avea startul si cartierul general in municipiul Carei. 

Organizată de către ACS NSM Motorsport în parteneriat cu Primăria Carei și Primăria Curtuiușeni din județul Bihor, etapa contează pentru CNRR, precum și pentru Campionatul Național Maghiar.

Pana in prezent s-au înscris 15 echipaje, dar se preconizează o prezenta la start de 60 de echipaje, din care 40 auto si 20 moto/quad.

Județul Satu Mare va fi reprezentat de către doua echipaje: Sipos Mircea alături de Andi Iordan si Ioana Ardelean cu Magda Sipos. Ambele echipaje vor concura la clasa Profi.

Traseul pregătit se întinde pe doua județe, Satu Mare si Bihor, si va străbate localitățile Poiana Codrului, Sâi, Chilia, Curtuiuseni, Piscolt, Sanislau, Valea lui Mihai.

Organizatorii aduc mulțumiri inspectoratelor de jandarmi ale județelor Satu Mare si Bihor, respectiv grupării mobile de jandarmi Cluj, inspectoratelor de poliție ale județelor Satu Mare si Bihor si inspectoratelor pentru situații de urgentă ale județelor Satu Mare si Bihor pentru sprijinul acordat. Peste 70 de jandarmi care vor securiza traseul, 5 echipaje ale poliției naționale, 6 echipaje ISU din care 2 EPA SMURD.

Municipiul Carei a primit cu brațele deschise organizarea cursei si sprijină inițiativa deoarece asta le asigura un loc pe harta sportului automobilistic din Romania si Ungaria.

8827 vizite
Distribuie pe