Locale Altele
Marti, 18 Mai 2021
Marti, 18 Mai 2021
Cherrise Graham a fost dată afară de la CSM
Cristian Tudor  - Luni, 12 Octombrie 2009

Mutare-şoc la echipa de baschet a CSM-ului sătmărean. Conducerea clubului a decis luni să renunţe la serviciile americancei Cherrise Graham, vedeta echipei, cu doar cinci zile înaintea primului meci oficial al sezonului.


Managerul Petru Eleș spune că lui Cherrise i-au fost iertate prea multe greșeli de când a venit la Satu Mare și că ultima „ieșire” a umplut paharul.

           

„Am dat-o afară din cauza abaterilor disciplinare repetate. La ultimul meci de pregatire, Graham a parasit terenul fara incuviintarea  antrenorului. I-am si desfacut contractul de munca si am semnat altul cu americanca Allison Hardy. Aceasta are 26 de ani si a jucat pe post de conducator la echipe din Franta si Ungaria. Joi va ajunge la Satu Mare” - ne-a declarat Eleș.

           

Se pare că la meciul de la Gyor, Graham și-a jignit colegele de echipă, iar în trecut a mai avut câteva incidente de acest fel, care au fost rezolvate în „familie”.

           

Cherise Graham nu a comentat decizia conducerii şi şi-a făcut deja bagajele pentru a pleca acasă, la Philadelphia, în SUA, via Budapesta.

           

CSM-ul va juca sâmbătă de la ora 18 acasă cu SEPSI Sfântu Gheorghe primul meci din Divizia A. Din păcate va lipsi Monica Ivan, ea fiind accidentată. Aceasta va absenta cel puțin trei săptămâni, deoarece are probleme la ligamente după o accidentare suferită la Jocurile Francofoniei, la care a participat împreună cu echipa naţională a României.

Tags: cherrise graham  vedeta  csm  
1877 vizite
Distribuie pe