Locale Altele
Sambata, 3 Decembrie 2022
Sam, 3 Dec 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Argint pentru floretiștii de la CS Satu Mare
Cristian Tudor  - Miercuri, 14 Octombrie 2009

După bronzul cucerit marți la individual de Teofil Moisuc, miercuri a fost rândul întregii echipe de floretă de la CS Satu Mare să urce pe podiumul Naționalelor de juniori U20.

           

Elevii antrenorilor Lengyel Eva și File Attila au reușit să cucerească medaliile de argint după un concurs în care au cedat doar în ultimul act, în fața campionilor de la CSU Poli Timișoara, scor 27-45.

           

În formula Teofil Moisuc, Muresan István, Alexandru Ardelean, Sebastian Flucus, CS I Satu Mare se poate spune că a profitat la maxim de șansa avută după tragerea la sorți.

Sătmărenii au evitat Poli Timisoara în grupele semifinale și au trecut pe rând de CS Satu Mare II , scor 45-25, apoi de  CSS 3 Steaua, scor  45-28, și de Chimia Râmnicu Vâlcea cu 45-27.

           

„Sunt foarte mulțumită de rezultat, dar, în același timp, sunt ușor supărată pe băieți pentru modul în care au tras în finală. Puteau scoate mai mult și-n partida cu Poli, nu s-au mai concentrat la fel de bine, probabil că erau mulțumiți cu calificarea în finală” - a spus antrenoarea Eva Lengyel.

           

CS II Satu Mare a terminat pe locul VII în formula: File Szabolcs, Alexandru Targovatu, Szemák Tamás, Catalin Dan.


Echipa a doua a Clubului Sportiv a trecut de Poli II Timișoara în meciul de baraj pentru calificarea în grupele semifinale. Apoi a pierdut toate meciurile din grupă, dar în meciul pentru locul VII a învins Steaua II cu 45-33.

Tags: floreta  baieti  argint  
1702 vizite
Distribuie pe