Locale Altele
Miercuri, 27 Septembrie 2023
Mie, 27 Sept 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Argint pentru floretistele de la CS Satu Mare
Cristian Tudor  - Sambata, 17 Octombrie 2009

Cu două medalii de bronz cucerite la individual prin Bianca Cuteanu și Patricia Decsei, fetele de la CS Satu Mare porneau favorite la o medalie și în concursul pe echipe de la Naționalele de floretă pentru junioare U 20.

 

Iar medalia a venit, doar că, spre dezamăgirea organizatorilor, n-a fost cea de aur, ci doar...argintul.

           

„Fetele au respectat-o prea mult pe Maria Udrea și de aici și finala pierdută cu Olimpia București. Ale noastre au vrut prea mult din duelurile cu junioarele mici de la Olimpia și se pare că aici au greșit” - ne-a spus antrenoarea Simona Surducan, care e  convinsă că la ediția viitoare nu se vor mai repeta aceste erori.

„Sinceri să fim, cu un argint și două bronzuri ar trebui să fim mulțumiți, dar e normal să vrem mai mult” - a încheiat Simona Surducan, cea care, alături de Suzana Ardeleanu și Dan Șuta, se ocupă de pregătirea floretistelor de la CS Satu Mare.

 

În grupă, CS Satu Mare, în formula Decsei Patricia, Nona Silaghi, Bianca Cuteanu și Petrișor Evelyn,, au trecut la pas de CS II Satu Mare, Steaua și Ploiești. Doar că în finală Olimpia București, cu Maria Udrea în prim plan, a câștigat cu CS Satu Mare 45-39.

           

CS II Satu Mare a terminat pe locul șase în formula: Magyar Petra, Varga Anette, Buier Regina și Toth Zsejke.

Tags: floreta  argint  fete  
3409 vizite
Distribuie pe