Locale Altele
Luni, 29 Noiembrie 2021
Luni, 29 Nov 2021
Bătuți în ultima secundă
Cristian Tudor  - Sambata, 17 Octombrie 2009

CSM-ul a ratat printre degete vineri seara un rezultat bun la Cluj. Echipa noastră a pierdut în ultima secundă în fața celor de la U, după un final de infarct în care, din păcate, și arbitrii au făcut tot ce le-a stat în putința pentru ca echipa gazdă să nu piardă.

S-a terminat 30-29 pentru U Cluj, dar trebuie menționat că ai noștri au avut șase eliminări pe echipă, în vreme ce studenții abia două.

           

Prima repriză a fost una ce a stat sub semnul echilibrului, niciuna dintre echipe nereușind să se desprindă decisiv.

Începutul de meci a fost marcat de erorile copilărești în atac ale celor două formații.

Primul gol a venit abia în minutul 3, iar la mijlocul primei părți pe tabelă se consemna egalitate la șase... Teremi a avut câteva intervenții de efect, doar că atacul a început ceva mai slab și, din păcate, Bibi & co. n-au profitat, astfel că CSM-ul a alergat mai mult după egalare.

           

În partea secundă s-a mers din nou cap la cap. Ai noștri au condus cu 17-15, dar apoi, în doar 30 de secunde, gazdele au revenit și, pe fondul erorilor în atac venite la aruncările interilor noștri, studenții se distanțează la 22-19. Arbitrii își intră și ei în rol și dictează eliminare după eliminare la CSM.

Chiar și așa, cu 90 de secunde înaintea finalului, Olah a înscris pentru 29-28 în favoarea nostră. Doar că la ultimele două atacuri ale noastre arbitrii iau din nou decizii bizare, nu fluieră un fault clar la Vijbovski, dar dau un 7m gratuit pentru studenți și la ultima fază U înscrie golul victorie.

 

Înfrângere nemeritată pentru echipa noastră în fața unui adversar incomod, care a beneficiat însă de mai mult de 5% ajutor din partea fluierașilor.

           

Superbă a fost atmosfera creată de cele două galerii la acest meci,sătmărenii având în tribune peste 40 de susținători.

Tags: handbal  csm  cluj  
1322 vizite
Distribuie pe