Locale Altele
Marti, 21 Mai 2024
Marti, 21 Mai 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Adevărata Olimpia a făcut egal cu Academica Recea în turneul de pregătire de la Csenger
Florin Răchitan  - Miercuri, 22 Februarie 2023

FC Olimpia Satu Mare (nu CSM-ul grofilor) a disputat în această seară un nou meci de pregătire în compania echipei CS Academica Recea în Csenger, Ungaria. Cele două echipe au terminat la egalitate, 2 -2. Pentru Galben-Albaștri au marcat Raul Ștef și Johnathon Bicknell.

La acest meci antrenorul Cristi Popa a ales următorul prim 11: Vlăduț Duca, Raul Apai, Alin Lung, Markus Varga, Florin Palinceac, Denis Batin, Kostiantyn Panin, Maris Duca, Raul Ștef, Johnathon Bicknell, Remi Emeriau.

Rezerve: Maxim Aidebe, Luca Crainic, Alin Gombar, Martin Jakab, Denis Haidu, Cristian Varga, Erich Srepler.

Între timp, escrocii aflați în slujba grofilor au început aceleași jmekerii pe care le-au făcut în ultimii ani la vechea echipă de fotbal Olimpia pe care au falimentat-o intenționat, precum și la echipa de baschet feminin a CSM, pe care au desființat-o după ce au băgat în ea milioane de euro: tocmai au adus la echipă un jucător spre finalul carierei, care a jucat la o echipă de juniori din Franța, iar ultima dată a jucat puțin la CSM Reșița. El a fost transferat fix după cantonamentul efectuat de mercenari, pe bani publici, la Târlungeni. Și au mai transferat și un tânăr din Secuime, tot așa, după cantonament.

10995 vizite
Distribuie pe