Locale Altele
Luni, 20 Septembrie 2021
Luni, 20 Sept 2021
Start ratat pentru baschetbaliste
Cristian Tudor  - Miercuri, 21 Octombrie 2009

Prima etapă a Diviziei A la baschet feminin a adus și primul derby al seriei Nord-Vest. CSM Satu Mare și Sepsi Sfântu Gheorghe, echipele ce terminau pe locul trei, respectiv doi, în campionatul trecut s-au întâlnit miercuri seara în sala Liceului cu Program Sportiv.

           

Din păcate, fetele antrenate de Dan Fleșeriu n-au putut trece peste emoțiile debutului în fața propriilor suporteri și, poate, peste faptul că meciul a fost transmis în direct de TVR3, și au avut un început slab de partidă.

           

Sfântu Gheorghe, cu un prim cinci redutabil, Ciocan, Diaconu, Gidden, Vass, Rassmesen, a făcut rapid diferența. A fost 22-13 în primul sfert, 36-25 la pauză și apoi diferența maximă, 60-35 la capătul sfertului trei.

Abia pe final Pricop, Hardy sau Claudia Pop au readus CSM-ul în joc și echipa noastră a revenit încet pe tabelă. N-a mai fost însă timp pentru a întoarce soarta meciului și CSM-ul pierde primul meci acasă în actualul sezon cu scorul final de 60 – 74.

 

„Am început la fel de slab și anul trecut și apoi ne-am revenit. Sper ca odată cu revenirea Monicăi Ivan și cu refacerea totală a Claudiei Pop să jucăm altfel. În plus, americanca Hardy poate mai mult, sunt convins de acest lucru, la fel și Eli Pavel” - a spus antrenorul Dan Fleșeriu la finalul meciului.

           

De partea cealaltă antrenorul Stacey Nolan a recunoscut că nu se aștepta să câștige la o asemenea diferență, dar e sigur că până la urmă Satu Mare se va regăsi printre echipele calificate în final four.     

 

Etapa viitoare CSM Satu Mare va juca, sâmbătă, la Timișoara.

Tags: start  ratat  baschet  csm  
1048 vizite
Distribuie pe