Locale Altele
Marti, 16 August 2022
Marti, 16 Aug 2022
Şapte medalii la Naționalele de juniori U15 pentru floretistele şi spadasinii sătmăreni
Cristian Tudor  - Luni, 22 Septembrie 2008

Săptămīna trecută s-au desfășurat la Craiova și București finalele Campionatelor Naționale de juniori U15 la spadă și floretă. Cum era de așteptat, Școala sătmăreană de scrimă și-a luat partea leului și a cucerit 7 medalii.


Amalia Tătăran
și-a reconfirmat valoarea și a luat două medalii de aur, atīt la individual, cīt și cu echipa īn īntrecerea  speranțelor de la spadă. Īn plus, la individual, o altă sătmăreancă, Greta Veres, a luat bronzul.


Apoi la floretă, echipa CS Satu Mare, īn formula Magyar Petra, Petrisor Evelyn, Pop Timea, Bujer Regina, Varga Anette, antrenori:  Ardeleanu Susana, Simona Surducan si Dan Şuta,  a cī
știgat la pas aurul speranțelor. Magyar Petra a luat argintul la individual, īn vreme ce īnvinsa ei din semifinale, Evelyn Petrișor, a cucerit bronzul.


Nici băie
ții n-au rămas datori, iar floretiștii au cucerit bronzul cu echipa antrenată de Lengyel Eva și File Attila. Antrenorul floretistelor, Dan Șuta a revenit azi acasă mulțumit de evoluția sportivelor sale. „Viitorul sună bine, avem potențial, iar la acest nivel de vīrstă dominăm īntrecerea internă”, a punctat Dan Șuta.

Tags: scrima  cs satu mare  medalii  campionate nationale  juniori  
2128 vizite
Distribuie pe