Locale Altele
Marti, 28 Noiembrie 2023
Marti, 28 Nov 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Zece medalii pentru sportivii sătmăreni de la Caiac SMile la prima ediție a Cupei Voința - Extrem Kayak Slalom de la Arad
Caiac SMile Satu Mare  - Marti, 18 Iulie 2023

Sportivii clubului sătmărean Caiac SMile au participat în 15 iulie la prima ediției a Cupei Voința - Extrem Kayak Slalom, care s-a desfășurat la Arad.

Cei peste 40 de participanți, legitimați la trei cluburi sportive (CSS Gloria Arad, Voința Arad și Caiac SMile), au luat startul în trei probe, Slalom Kayak și Kayak Cross - sporturi olimpice - și StandUP Paddle. Lotul antrenat de Ionuț Stancovici a fost format din 11 sportivi care au obținut 10 medalii pentru sportul nautic din Satu Mare. 

Ne bucurăm de fiecare dată când putem participa la competiții de caiac unde concurăm alături de sportivi de la alte cluburi. Numai așa ne putem testa nivelul de pregătire și vedem unde și ce anume mai trebuie îmbunătățit. Îi felicit pe toți cei care au făcut parte din lotul nostru, indiferent dacă au urcat pe podium sau nu. Orice concurs încheiat este o experiență în plus. Mulțumim Consiliului Județean Satu Mare pentru că ne-a susținut și am putut participa la acest concurs” - declară Ionuț Stancovici, președintele Asociației Caiac SMile.

Rezultatele obținute de sportivii clubului Caiac SMile

Sportivii antrenați de Ionuț Stancovici au urcat de zece ori pe podiumul competiției de la Arad și au obținut trei locuri întâi, cinci locuri doi și două locuri trei.

Kayak Slalom U18 M

Locul I - Patrick Kozma

Locul II - Luca Batori

Locul III - Dan Corodan

Kayak Slalom U18 F

Locul I - Alexandra Hoban

Kayak Slalom seniori M

Locul I - Matteo Olar

Kayak Slalom seniori F

Locul II - Alexandra Hoban

Kayak Cross open

Locul II - Dan Corodan

Locul III - Luca Batori

StandUP Paddle M

Locul II - Patrick Kozma

StandUP Paddle F

Locul II- Alexandra Hoban

Competiția a fost organizată de Asociația Club Sportiv ”Voința Arad”.

Concursul face parte din proiectul de finanțare ”Promovarea sportului nautic sătmărean în competițiile naționale” și este finanțat de Județul Satu Mare - Consiliul Județean.

Despre Caiac SMile

Asociația a fost înființată în anul 2018 și își desfășoară activitatea în domeniul sportului. Pe lângă promovarea caiacului la nivel de performanță, misiunea asociației este de a îmbunătăți calitatea vieții membrilor comunității cu nevoi speciale și de a sparge barierele discriminării, de a oferi egalitate de șanse.
8745 vizite
Distribuie pe