Locale Altele
Vineri, 25 Iunie 2021
Vin, 25 Iun 2021
Suntem în grafic
Cristian Tudor  - Luni, 2 Noiembrie 2009

Cum era de așteptat, CSM-ul sătmărean a trecut fără emoții de CSM Oradea și și-a asigurat al treilea succes în Divizia A.

Scorul, 85-58, ne scutește oarecum de prea multe comentarii, fetele antrenate de Dan Fleșeriu dominându-și adversarele la toate capitolele.

           

Orădencele au stat în doar două jucătoare, americancele Brown și Barkley, în vreme ce de la CSM s-au făcut remarcate Povilonyte, Hardy, Pavel, Nemeș și chiar căpitanul Pricop în ultimul sfert.

           

Dacă în primele partide din acest sezon am suferit în primul sfert, sâmbătă CSM-ul a avut un început de meci ceva mai bun. În sfertul II, cu o Allyson Hardy extrem de generoasă în joc, echipa noastră își mărește avantajul la 52-34 la pauză. Se ajunge încet la o diferență liniștitoare de peste 20 de puncte, 71-48 la finalul sfertului III.

Pe final e loc și pentru junioarele Meszaros, Cristea sau Motișan. Chiar și așa orădencele nu reușesc să înscrie niciun punct din minutul 30 până-n minutul 36. La 82-48, fetele noastre opresc motoarele și le permit orădencelor să reducă diferența pe tabelă. Se termină 85-58 și CSM-ul pare pregătit pentru debutul în Liga Europei Centrale. Un debut ce se va petrece miercuri la Kosice, de la ora 17.

Tags: baschet  victorie  oradea  
1284 vizite
Distribuie pe