Locale Altele
Duminica, 16 Iunie 2024
Dum, 16 Iun 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Fetelor, puteţi mai mult!
Cristian Tudor  - Miercuri, 4 Noiembrie 2009

Debut cu stângul în Liga Europei Centrale pentru baschetbalistele de la CSM. Fetele noastre au pierdut miercuri seara la Kosice cu scorul de 71-65 un meci pe care la un momentat dat l-au controlat în totalitate.

 

„Nu poți câștiga când stai în doar cinci jucătoare” - a răbufnit la final antrenorul Dan Fleșeriu, supărat că elevele sale n-au reușit să înscrie din poziții clare, și-n plus, în 40 de minute au reușit un singur coș de trei puncte.

„Au aruncat pe rând toate fetele de la distanță, dar n-a intrat nimic” - a mai spus Fleșeriu, care e convins că până la retur vom trece peste aceste emoții ale debutului în cupele europene.

           

CSM-ul a condus cu 21-14 în minutul 7 și s-a văzut cu sacii-n căruță, doar că, ajutate și de arbitri, slovacele au revenit și la pauză au intrat în avantaj cu 47-37.

 

Am mai avut un moment prielnic la 59-57, cu cinci minute înaintea finalului, doar că, pe rând, Hardy, Adina Pop și Povilonyte au ratat aruncările de la distanță și gazdele au știut să profite de aceste inexactități și să-și apropie victoria.

 

A fost 71-65 și „trebuie să ne revanșăm în retur” - spune Monica Ivan, cea care a revenit pe teren după o pauză de trei săptămâni. Sâmbătă urmează meciul de campionat cu U Cluj Napoca, de la ora 16, în sala LPS.

Tags: csm  baschet  kosice  
1687 vizite
Distribuie pe