Locale Altele
Duminica, 14 August 2022
Dum, 14 Aug 2022
Bronz pentru CS UNIO la Naționalele U 17 la judo
Cristian Tudor  - Luni, 16 Noiembrie 2009

Cu siguranță Mihai Terely poate fi declarat antrenorul anului în sportul sătmărean, cu cele 24 de medalii aduse în județ, din care 13 de aur.

 

Judoka pregătiți de el la CS Unio au cucerit medalie după medalie la competițiile interne și-n plus o parte din sportivii lui Terely sunt în atenția antrenorilor federali și chiar fac parte din loturile naționale.

           

Ultima ispravă a judokanilor de la CS UNIO s-a petrecut duminică la Oradea, la Campionatele Naționale de Newaza rezervate echipelor.

 

În formula Cristian Şereş 55 kg , Mark Takacs 73 kg , Helmuth Troba + 73 kg şi Richard Kovacs +73 kg , judoka de la CS Unio au urcat pe treapta a treia a podiumului și au luat medaliile de bronz.

           

De remarcat că în finala cadeților s-au calificat 12 echipe. CS UNIO a trecut de primele două tururi, dar au pierdut semifinala în fața celor de la CSM Miercurea Ciuc.

           

În finala mică, judoka de la UNIO au câștigat clar, cu 3-0 partida cu AS Câmpulung Muscel și au intrat în posesia medaliilor de bronz. Titlul național le-a revenit celor de la CSM Miercurea Ciuc.

           

A fost ultimul concurs important în acest an pentru judoka de la UNIO, iar după prestațiile lor deosebite să sperăm că vor veni și recompensele financiare de final de sezon. Atât sportivii, cât mai ales antrenorii Terely Mihai și Ramona Igna le-ar merita din plin.

Tags: judo  unio  newaza  
1949 vizite
Distribuie pe