Locale Altele
Luni, 5 Decembrie 2022
Luni, 5 Dec 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Primul meci la Satu Mare în Liga Europei Centrale
Cristian Tudor  - Marti, 17 Noiembrie 2009

După debutul mai puțin convingător în Liga Europei Centrale, înfrângere cu 65-71 la Kosice, fetele de la CSM au șansa reabilitării miercuri în primul lor meci acasă într-o cupă europeană.

           

În etapa a II-a , în sala LPS vine Valosum Brno, o echipă de top din Cehia, câștigătoarea ediției trecute a Ligii Europei Centrale, formație ce sezonul trecut a învins de două ori reprezentanta României în această competiție, pe CSM U Oradea, 78-68 în Cehia și 90-71 la Oradea.

 

„Va fi un altfel de meci decât cel cu Alba Iulia din campionat. Sper că fetele au lăsat toate emoțiile la Kosice și vor da tot ce au mai bun în acest meci” - a spus președintele Vasile Fogel.

Acesta mai speră ca suporterii să creeze din nou o atmosferă deosebită
și să poarte spre victorie CSM-ul. „Dacă batem pe Brno cresc șansele noastre de a intra în Final Four” - a ținut să amintească Fogel.

           

CSM Satu Mare a învins sâmbătă pe LPS U Alba Iulia în camionat după un meci în care junioarele Motișan, Verteș, Meszaros sau Cristea au bifat minute bune de joc, iar titularele au fost menajate de antrenorul Dan Fleșeriu. Va lipsi doar Adina Pop, accidentată.

           

Valosun Brno a pierdut primul meci acasă cu Kosice, 96-104 după prelungiri, iar marţi seara joacă  returul în Slovacia. „După meci vin direct la Satu Mare, așa că s-ar putea să fie obosite. Asta pe noi însă nu ne prea interesează și suntem conștienți că în orice condiții ne așteaptă un meci dificil” - a declarat managerul Petru Eleș, care a ținut să amintească și faptul că Brno a avut un start ratat de  campionat, cu nouă înfrângeri consecutive, dar că de două runde echipa și-a revenit și a câștigat primele meciuri în acest sezon.

           

Partida CSM Satu Mare - Valosum Brno se joacă în sala LPS de la ora 17, prețul biletului de intrare fiind 5 Ron. Sunt valabile și abonamentele tip baschet.

Tags: baschet  brno  europa  
1605 vizite
Distribuie pe