Locale Altele
Vineri, 25 Iunie 2021
Vin, 25 Iun 2021
O victorie și o înfrângere la Oradea
Cristian Tudor  - Duminica, 17 Ianuarie 2010

Echipa de handbal masculin a CSM-ului a disputat sâmbătă la Oradea primele meciuri din acest an, în compania liderului seriei Vest din Divizia A, HCM din localitate. Partidele s-au încheiat cu scorurile de 40-37, respectiv 16-38. Cele două meciuri au avut aspecte total diferite.

 

În primul dintre ele, CSM Oradea a fost mai proaspătă și a dat o replică consistentă, în timp ce în al doilea antrenorul gazdelor, Sebastian Tudor, a folosit rezervele şi juniorii din lot, iar CSM-ul s-a impus clar, chiar dacă, la rândul lor, antrenorii Palko și Istrate le-au dat posibilitatea rezervelor de a evolua mai bine de jumătate din meci.

           

Amicalul de dimineaţă a fost viu disputat, CSM Oradea reuşind să obţină o victorie absolut meritată. După un început echilibrat, handbaliştii orădeni au preluat iniţiativa, conducând în permanenţă pe tabela de marcaj, scor la pauză 20-16.

             

În repriza secundă, gazdele s-au distanţat la mai multe goluri. Sătmărenii au mai recuperat din diferenţă spre final, meciul încheindu-se cu scorul de 40-37.

             

Cea de-a doua partidă, disputată în două reprize a câte 20 de minute, a fost practic fără istoric, sătmărenii câştigând la scor în faţa rezervelor orădene cu 16-38.

Tags: handbal  meciuri  oradea  
1711 vizite
Distribuie pe