Locale Altele
Vineri, 1 Iulie 2022
Vin, 1 Iul 2022
Ne-au umilit!
Cristian Tudor  - Sambata, 6 Februarie 2010

Ce bătaie a încasat CSM-ul, 25-38 cu Știința Bacău, chiar în sala Liceului cu Program Sportiv! Handbalistii sătmăreni au fost efectiv spulberați de cei de la Știința Bacău, într-un meci din etapa a 14-a a Ligii Naționale.

           

Fără ambiție, fără nicio clarviziune în joc și fără dăruire și forță...așa a arătat echipa antrenată de Ioan Palko. CSM-ul s-a văzut depăsit la toate capitolele, iar faptul că cel mai tânăr jucător al băcăuanilor, Ghiță, a fost vedeta meciului pe final, spune tot...

           

Nagy, Bursac, Bibi & co. s-au văzut deja cu sacii-n căruță după succesul la limită cu Rom Cri...doar că au uitat că până la vară mai au de muncit la Satu Mare pentru salariile frumușele pe care le încasează. Din bugetul orașului...Așa că ar face bine să-și schimbe atitudinea.

           

Despre meci n-avem multe a spune...Doar Teremi s-a ridicat la nivelul ligii. În rest Mateș, Savlovschi, Bibi sau Nagy...egal zero barat.Vizhbovsky a mai încercat câte ceva, iar extremele Olah și Varga, din nou penibile. Poate mai jucăm și noi ceva handbal, băieți, duminică la București, cu Dinamo! Sau mai bine la Score Pub?

 

Ştim că noi stricăm doar câteva sute de mii de euro pe an pe echipa de handbal, în timp ce alţii strică milioane, şi asta explică, teoretic, de ce suntem în coada clasamentului, dar cu atâta putere am putea juca handbal şi în curtea şcolii din Sudurău, mult mai ieftin.

           

Antrenorul principal al Ştiinţei era mulţumit la sfârşitul jocului de la Satu Mare, în special de faptul că, deşi au întâlnit o formaţie din subsolul clasamentului, jucătorii săi au tratat meciul cu seriozitate: „A fost un meci de campionat pe care l-am tratat cu maximă seriozitate, chiar dacă evoluţia noastră nu s-a ridicat la nivelul celei din partida cu Reşiţa. Până la urmă, important e că am rulat tot lotul şi am câştigat la o diferenţă confortabilă.”

           

Antrenorul principal al sătmărenilor, Ioan Palko, a declarat pentru SM Online: „De ce ne-a fost frică, nu am scăpat, cu toate că ştiam că vom întâlni o echipă foarte puternică. În prima repriză am mai ţinut piept, deşi am fost conduşi în permanenţă, dar în repriza a doua am fost inexistenţi. La noi s-a cunoscut lipsa pivotului Savić, atât în faza de atac, cât şi în faza de apărare. Turneul de la Miskolc a fost inutil și ne-a obosit peste măsură...”

Tags: handbal  bacau  bataie  
1459 vizite
Distribuie pe