Locale Altele
Marti, 5 Iulie 2022
Marti, 5 Iul 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Turneu ratat
Cristian Tudor  - Duminica, 7 Februarie 2010

N-a fost să fie o medalie...CSM Satu Mare a pierdut ambele partide din Final-Four-ul Ligii Europei Centrale, deși în ambele jocuri elevele lui Dan Fleșeriu și-au dominat adversarele în primele trei sferturi.

 

„Sunt supărat. Am fost aproape de o mare performanță și, din păcate, am ratat pe final totul. Toată lumea prezentă în sala din Presov recunoștea că daca aveam puterea de a învinge echipa gazdă sâmbătă seara, acum eram campioni. Sincer, nu mă încălzesc prea mult aceste aprecieri, dar îmi doresc ca măcar toată lumea să fi învățat ceva din acest turneu” - ne-a spus antrenorul Dan Fleșeriu.

           

În semifinala de sâmbătă, CSM Satu Mare a dominat clar pe Bemaco Presov, doar că în ultimul sfert gazdele au beneficiat de mai mult de 5 % din partea arbitrilor și, astfel, de la -10 au ajuns rapid să conducă cu +10, deși fetele noastre au avut procentaje superioare și la recuperări și la aruncări libere sau de la distanță... S-a terminat Bemaco Presov – CSM Satu Mare 82-74, principale marcatoare fiind Claudia Pop (18), Cristina Ciocan (13) şi Laura Drăgoescu (11).

           

În finala mică de duminică am condus din nou până cu 10 minute înaintea finalului...Ceva s-a rupt în sfertul IV și, astfel, Kosice ne-a luat bronzul. BSS Kosice - CSM Satu Mare  89-74. Au marcat pentru CSM: Hardy 31, Cl. Pop 17, Pavel 12, Pricop 5, Povilonyte 4, Drăgoescu 3, Diatta 2.

           

Rămâne însă marele regret că nu știm să prețuim sportul de performanță în acest oraș.... Preșov a avut o sală superbă de 2.500 de locuri, dar care a fost mai mult goală la acest turneu. Noi avem o echipă, una singură de Doamne-ajută în oraș, dar nu suntem în stare să-i oferim măcar parchet în sala LPS. Nu mai vorbim de o Polivalentă…

 

Tags: final four  baschet  presov  
1703 vizite
Distribuie pe