Locale Altele
Duminica, 28 Noiembrie 2021
Dum, 28 Nov 2021
Ionel Barbul, cel mai bun junior sătmărean la şah
Cristian Tudor  - Luni, 15 Februarie 2010

In urma rezultatelor obtinute si a formei bune in care se afla, Ionel Barbul , sportiv al CS UNIO Satu-Mare, elev al Scolii "Grigore  Moisil", (clasa prof. Marinela Ilut, Gheorghe Petrovici) poate fi considerat cel mai bun satmarean la sah, categoria 12 ani.

             

La recentul „Satu Mare Chess Week-End” el a obtinut 4 puncte in compania unor reputati maestri internationali de sah din Ungaria si Romania din Brasov, Oradea, Deva, Cugir, Turda si Satu-Mare .

           

Acest rezultat e continuarea celor cu care a incheiat anul 2009:  primul loc la "Festivalul International de Sah Elisabeta Polihroniade " din Olanesti si locul trei la dezlegari la Wiessmann Open, cel mai puternic turneu sahist international desfasurat vreodata in orasul nostru si in Transilvania, reunind mari maestri internationali din Bulgaria, Rusia, Republica Moldova, Ungaria, Spania si Romania.

             

Satu Mare Chess Week-End a fost câștigat de Ovidiu Lupu din Cugir, cu 6 puncte, urmat de Petruț Șandor - Brașov, Codruț Florescu - Deva și Wilhelm Muller - Satu Mare, Marchis Arghil - Ungaria cu 4,5 puncte.

Tags: ionel barbul  sah  juniori  
2801 vizite
Distribuie pe