Locale Altele
Vineri, 25 Iunie 2021
Vin, 25 Iun 2021
Noroc cu Hardy și Drăgoescu
Cristian Tudor  - Duminica, 28 Februarie 2010

Toată lumea se aștepta ca partida de sâmbătă cu CSM Oradea să aducă o victorie la pas și, implicit, o trezire la realitate a fetelor lui Fleșeriu. Din păcate, în teren lucrurile n-au stat deloc așa, iar sătmărencele s-au întrebuințat serios pentru a trece de modesta trupă bihoreană.

           

Măcinat de probleme medicale, lotul CSM-ului a avut din nou de suferit. Pricop a acuzat dureri de spate și nici n-a intrat pe teren, Hardy a jucat într-un picior, iar Monica Ivan era și ea cu probleme la gleznă.

           

În condițiile în care nici Ciocan sau Eli Pavel n-au evoluat la adevărata lor valoare, tot greul a căzut pe umerii trio-ului Povilonyte - Claudia Pop - Drăgoescu. Iar ultima a făcut cel mai bun meci al ei în actualul sezon, reușind un double-double (17 puncte și 13 recuperări).

În plus, chiar și-ntr-un picior, Allyson Hardy a făcut o repriză secundă excelentă, doar că această forțare a ei s-ar putea să o țină pe americancă departe de teren pentru restul campionatului.

           

De la oaspete, Tiffany Brown a reușit 31 de puncte, fiind alături de Ioana Gavra principalul pericol pentru trupa lui Fleșeriu. Cu destule emoţii şi răsturnări de scoruri în timpul meciului, până la final CSM a câştigat cu 68 – 62.

           

Urmează miercuri la Oradea primul meci din sferturile Cupei României dintre cele două CSM-uri, returul urmând a se juca pe 10 martie la Satu Mare.

Tags: baschet  oradea  victorie  
1847 vizite
Distribuie pe